De RABO clubsupport actie is weer van start gegaan en u kunt daarom uw stem uitbrengen op het Griendtsveenpark.

(klik op clubsupport en bekijk het promotiefilmpje)

Met het geld dat de RABO bank beschikbaar stelt kunnen wij het park verder opknappen en onderhouden.

Afbeeldingsresultaat voor logo rabo bank


Griendtsveenpark kreeg verf voor het opknappen van dierenverblijven.

Olijslager Verf bestaat in 2019 65 jaar en de Emmense Uitdaging kreeg in januari een cheque van € 2.500 om daarmee namens Olijslager iets moois te doen voor de samenleving. Olijslager wil met die cheque daarmee maatschappelijke organisaties helpen door verf en hulpmiddelen beschikbaar te stellen, die men zelf niet kan aanschaffen. Olijslager geeft daarmee op een prachtige manier invulling aan een deel van haar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap.

Drie organisaties, Sigrid’s Garden, Omgangshuis Drenthe en Griendtsveenpark maakten dankbaar gebruik van het via de Emmense Uitdaging uitgezette aanbod en de eerste (en meteen grote) overdracht ter waarde van € 2.000 vond plaats aan het Griendtsveenpark, op Erica. Een grote bijdrage, maar toegezegd werd, dat het budget wat zal worden opgerekt, omdat het 3 zulke mooie projecten zijn.

Griendtsveenpark is er alvast heel erg blij mee, want meerdere dierenverblijven zijn inmiddels verweerd en hebben dringend een nieuw verfje nodig. Op 3 oktober, de dag voor Dierendag, kwam Arjan Botter van Olijslager Verf symbolisch de toegezegde verf en verf hulpmiddelen overdragen aan de bestuurders van het park.

Dat gebeurde bij en in het hertenverblijf onder het toeziend ook van “Rudolf”, de man van de roedel . . . .

De vrijwilligers van het park kunnen dus aan de kwast!

 


Heeft u ook uw auto al geparkeerd op ons nieuwe parkeerterrein schuin tegenover het Park achter het huis Berkenlaan 14??(staat met borden aangegeven). Help ons aub mee om overlast te voorkomen.

Namens alle vrijwilligers bedankt voor uw medewerking.


 

 

 

haan