Mobifit schenkt rolstoel.

Duofiets afdeling Schoonebeek krijgt van Mobifit een mooie nieuwe rolstoel om te gebruiken in het Griendtsveenpark in Erica. Als het weer het toelaat, wordt er vier of vijf middagen per week door de omgeving gefietst, waarbij ook het Griendtsveenpark wordt bezocht.

Er wordt gefietst met inwoners van heel Schoonebeek door het oliegebied of een stukje Duitsland, naar de Schaapskooi in Weiteveen, Bargerveen of het Griendtsveenpark. Er wordt met 41 vrijwilligers en ongeveer 60 deelnemers gefietst. Omdat niet alle deelnemers zo ver kunnen lopen, schenkt Mobifit, met vestigingen in Schoonoord, Emmen en Assen, de rolstoel om toch van het park te kunnen genieten.


Statiegeld actie COOP Erica vanaf 1 juli t/m 30 september

Afbeeldingsresultaat voor COOP erica

EEN FLES NIET DE MOEITE

VAN HET TERUGBRENGEN WAARD?

Vergis je niet! Van al het statiegeld dat je in onze winkels aan een goed doel geeft, verdubbelt de COOP te Erica het bedrag.

Met een kleine bijdrage kan je voor je omgeving dus veel betekenen.

Zó maak je samen ‘t verschil.

Een AED in jouw buurt kan levens redden

Het geld van deze actie willen wij graag besteden voor de aanschaf van een AED. Hiervoor zijn wij ook op zoek naar sponsoren.

Wilt u zich aansluiten bij de groep vrijwilligers die bij calamiteiten de AED kunnen bedienen dan kunt u zich laten informeren via info@griendtsveenpark


haan