Corona en het Park,

Na de versoepeling door de regering is het park vanaf 19 november weer geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Het paviljoen blijft echter gesloten!!!


 De uitslag is bekend!!!!!!!

Het Griendtsveenpark heeft als kandidaat meegedaan aan de RABO ClubSuport actie en u als RABO bank lid heeft op het Park gestemd of kunnen stemmen.

Er is massaal gestemd door de Rabo leden en dit heeft geresulteerd dat het Griendtsveenpark voor de derde keer op rij 1e is geworden en een check in ontvangst heeft mogen nemen van €2.939,77.

De prijsuitreiking heeft dit jaar niet in het Atlas theater plaatsgevonden maar de razende reporter kwam deze keer als een verrassing aan de deur van de voorzitter Andre Blauwgeers om de check uit te reiken.

         

Voor dit geld kunnen wij het park verder verfraaien om u als bezoeker nog meer te laten genieten van ons mooie park.

Alle vrijwilligers en natuurlijk onze dieren danken u allen hartelijk.


Hét Compliment van Drenthe 2020!

Welke vrijwilligersorganisatie ontvangt Hét compliment van Drenthe? - CMO STAMM

Het Griendtsveenpark heeft meegedaan aan het compliment van Drenthe en het park is genomineerd!!!!

Uit ruim 100 aanmeldingen zijn er vijf genomineerde geselecteerd en kunt u uw steunstem aan het park geven via onderstaande link van 1 t/m 15 november.

www.provincie.drenthe.nl/compliment


Parkeerbeleid.

Fijn dat u het Griendtsveenpark komt bezoeken maar houd u er rekening mee dat er twee verkeersborden geplaatst zijn langs de weg aan de zijde van het park. Deze borden geven aan dat er aan deze zijde niet geparkeerd mag worden, dit om overlast naar de bewoners te voorkomen. Er is al eerder aangegeven dat achter huisnummer 14 op onze parkeerplaats geparkeerd kan worden, volg de P.

     

 

 

 

haan