16 maart 2020

In Drenthe zijn op dit moment diverse personen besmet met het coronavirus. Het virus is de reden dat het bestuur van het Griendtsveenpark per direct heeft besloten het park tot nader bericht te sluiten.

Dit besluit is genomen om de vrijwilligers in het park te beschermen tijdens hun dagelijkse werkzaamheden die natuurlijk gewoon door moeten gaan.

Al onze vrijwilligers vragen om uw begrip, hiervoor onze dank.


De oprit naar de parkeerplaats is geëgaliseerd zodat u als bezoeker zonder moeite de parkeerplaats kunt bereiken, ook deze werkzaamheden dankzij de fa. Kuhl.


Geachte parkbezoeker,

Als stichting Griendtsveenpark bouwen wij op mensen die ons een warm hart toedragen, leden en vrijwilligers beiden zijn zij super belangrijk.

De één wat actiever dan de ander, maar bijdragen kan op verschillende manieren.

Tank bijvoorbeeld bij PEUT!

Onze vereniging doet namelijk mee met de Tank & Schenk actie van PEUT.
Per getankte liter brandstof draagt PEUT Coevorden 1 cent af aan uw doel naar keuze!

Kies daarom bij betalen voor het Griendtsveenpark op het TV scherm in de shop.

Na uw keuze kunt u gelijk zien dat uw bedrag wordt bijgeschreven.

En wij gebruiken dan uw bijdrage om initiatieven voor onze stichting te financieren.

DUS TANK BIJ PEUT AAN DE EUROPAWEG 2 TE COEVORDEN (FORD DEALER / EUROMASTER) EN STEUN ONZE STICHTING! 


Fijn dat u het Griendtsveenpark komt bezoeken maar houd u er rekening mee dat er twee verkeersborden geplaatst zijn langs de weg aan de zijde van het park. Deze borden geven aan dat er aan deze zijde niet geparkeerd mag worden, dit om overlast naar de bewoners te voorkomen. Er is al eerder aangegeven dat achter huisnummer 14 op onze parkeerplaats geparkeerd kan worden. Zoals hieronder op de foto te zien behoort dit straatbeeld straks tot het verleden.


Heeft u ook uw auto al geparkeerd op ons nieuwe parkeerterrein schuin tegenover het Park achter het huis Berkenlaan 14??(staat met borden aangegeven). Help ons aub mee om overlast te voorkomen.

Namens alle vrijwilligers bedankt voor uw medewerking.


 

 

 

haan