Griendtsveenpark.nl

Nieuws

08 April - NAM-ploeg in het olie dorp koos voor een speeltoestel voor het Griendtveenpark.

Het Griendtsveenpark op de grens van Erica en Schoonebeek is maar wat blij dat de NAM in Schoonebeek veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Omdat de NAM-medewerkers een lange periode werkten zonder ongevallen, kregen zij van hun werkgever een aardig bedrag ter beschikking. Het geld diende te worden besteed aan een project in de omgeving. De NAM-ploeg in het olie dorp koos voor een speeltoestel voor het Griendtsveenpark.

26 februari - Hinder voor de bezoekers op het park.

Om het terrein voor het seizoen 2014 weer in topvorm te krijgen zijn de mensen van het park bezig de looppaden te egaliseren en van nieuw boomschors snippers te voorzien.       De speeltoestellen worden verplaatst en een enkel wordt vernieuwd. De grote populieren worden gezaagd omdat deze de kapleeftijd bereikt hebben. Dit uit zich vooral doordat bij harde wind hier takken uitbreken. Om deze grote bomen te kunnen laten vallen is een gedeelte van de hertenweide afrastering verwijderd. Stichting Griendtsveenpark vindt het vervelend voor de bezoekers die met het huidige mooie weer door deze werkzaamheden worden gehinderd. Maar wees gerust het wordt weer als een zonnetje zo mooi. 

 

 8 november - Opbrengst Emmer Haringparty komt ten goede van het  

                           Griendtsveenpark  

P E R S B E R I C H T            

Emmen, 10 november 2014

Afgelopen weekeinde werd de opbrengst van de Emmer Haringparty, maar liefst 10.000 euro, verdeeld onder de geselecteerde goede doelen. De vrijwilligers van het Griendtsveenpark en medewerkers van de afdeling geriatrie van het Scheper Ziekenhuis in Emmen namen afgelopen zaterdag een cheque in ontvangst van respectievelijk 4.000 euro en 6.000 euro. De Emmer Haringparty is een initiatief van JCI ’t Suydenvelt en vond        20 juni jl. plaats in Dierenpark Emmen.

Griendtsveenpark
Het Drentse Griendtsveenpark is een prachtig dierenparkje, opgezet door vrijwilligers met een groot hart voor de natuur. Het park geeft de bezoekers, vooral de kinderen, de mogelijkheid om in alle rust van de dieren te genieten. Voor een noodzakelijke renovatie en verbouwing van het hoofdgebouw van het Griendtsveenpark is een flinke investering nodig.

De cheque van 4.000 euro is dan ook zeer welkom.


Scheper Ziekenhuis Emmen
Op de afdeling Geriatrie van het Scheper Ziekenhuis in Emmen worden kwetsbare ouderen behandeld en verpleegd. Er wordt op de afdeling geprobeerd zoveel mogelijk een thuissituatie te creŽren o.a. door de aanwezigheid van een huiskamer en een vaste dagstructuur. Men werkt er multidisciplinair en is gespecialiseerd in diagnostiek en zorg voor oudere kwetsbare patiŽnten. De 6.000 euro wordt gebruikt voor hulpmiddelen ter bevordering van de mobiliteit en beperking van de fysieke achteruitgang van ouderen.

Emmer Haringparty 2015
Na vier succesvolle edities van de Emmer Haringparty zal in juni 2015 de vijfde editie plaatsvinden. Exacte datum en locatie worden te zijner tijd bekend gemaakt. Foto’s, deelnemers ťn meer informatie over de Emmer Haringparty vindt u op
www.emmerharingparty.nl.

 

 

 

 

 

 

-

©2013 www.griendtsveenpark.nl
Door webmaster vernieuwd 19-02-2015 15:13:44