Griendtsveenpark.nl

Nieuws in 2017

02-12-2017 Radio Drenthe Hemmeltied

Sint gooit programma Hemmeltied flink door de warre.

Amsterdamscheveld - Nou, dat was me een mooie boel. Kwam het programma Hemmeltied van RTV-Drenthe zaterdagochtend net flink op stoom daar bij het Griendstveenparkje in De Peel, komt Sinterklaas in hoogst eigen persoon het hele programma op z'n kop gooien. Het is voor Harm en Leonie soms al flink aanpoten om de creatieve inbreng van iedereen een mooi plekje te geven, maar aan Sinterklaas kan je niet voorbij gaan.Zodoende kwamen hij en z'n Pietenbaas ook nog even in beeld tussen de informatieve items en het vermaak in. Waarbij prominente buurtbewoners zoals bakker Van Veenen (sr), de gulle schenker Jan Peters en kroegbaas Munneke uiteraard niet ontbraken. De spelletjesquizz tussen het park en de buurtvereniging werd overigens een vette prooi voor de buurtvereniging. Voor meerdere foto's van deze ochtend zie : Ericajournaal op facebook.

sint

==============================================

25-11-2017 - Wandelpad - west zijde nu geheel verhard.

pad westzijde

Het wandelpad west zijde, is nu compleet. Het is gelukt door inzet van de firma’s Lbd. ErikOost en Fuhler Bv om het wandelpad park-west zijde te bestraten. De straatmakers hebben een net stuk werk geleverd. Met het afwerken van kantstukken en aanvullingen aan de zijkanten wordt door de parkeigen vrijwilligers uitgevoerd.

Fotosessie

==============================================

2-11-2017 - Smederij Jemako sponsort toegangspoort.

Hekjemako

Smederij Jemako van de familie Egbert Koopman uit Nieuw Amsterdam heeft de toegangspoort van de nieuwe park ingang gefabriceerd en tevens gesponsord. Het heeft een solide uitstraling en een mooie kleur combinatie met het Paviljoen.

===============================================

30-10-2017 - Eerste prijs RABO Clubkas Campagne

clubkas

==============================================

17-10-2017 - Stimuleringsregeling Dorpen en Wijken

dorpenenwijken

Dank u wel gemeente Emmen. dat u het ons mogelijk maakt, de wandelpaden rond het Griendtsveenpark, rolstoel en rollator vriendelijk te maken. En we hopen ook, dat het weer de volgende meevaller is.

===============================================

3-10-2017 - Opstarten Kaartclub in het paviljoen.

                    kaartclub

=================================================

2-10-2017    Rabo Clubkas Campagne. (aktie is beëindigd.)

Het Griendtsveenpark doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne. Stem met uw RABO kode op Stichting Griendtsveenpark. Het Griendtsveenpark wil een pluimvee dierenverblijf vernieuwen en daarmee kunt u ons helpen. Dus als geregelde bezoeker stem op Stichting Griendtsveenpark.

https://www.rabobank.nl/lokale-bank/emmen-coevorden/

De leden van RABO BANK mogen van 3 tot en met 18 oktober stemmen met een unieke code. Op 3 oktober valt daadwerkelijk het stembiljet met de unieke code op uw deurmat. Met deze unieke code kunt u digitaal inloggen en uw stem uitbrengen. Leden die vóór 1 augustus jl. lid waren ontvangen een stemcode.

rabo club kas

====================================================

3-09-2017 Kinderstoeltjes als aanvulling in het paviljoen

De Familie Hafner uit Emmen doneerde het Paviljoen met twee uiterst handige kinderstoeltjes. Wij danken u hartelijk.

kinderstoeltje

 

17-07-2017- Thrianta-school - De  laatste lesdag voor de vakantie.

De laatste lesdag van de Thriantaschool voor de vakantie. Leerlingen met hun leraar. Het Griendtsveenpark kreeg een bijen wespen vanger als attentie. Prettige vakantie allemaal.

triantaschool

02-06-2017 - Pin- betaling in paviljoen mogelijk

Het is nu ook mogelijk om consumpties te betalen met de pin-pas. Van uit het publiek kwam het verzoek om te mogen pinnen steeds vaker voor. De kassières zijn ook steeds door hun wisselgeld heen. Het bestuur heeft als proef, een kontrakt voor drie maand gesloten met de thuisbankier.

19 -05-2017 - Wethouder René v.d. Weide opent paviljoen.

Wethouder, René v.d. Weide van de Gemeente Emmen, heeft op vrijdag 19 mei 2017,  de opening van het paviljoen verricht.weide

Nadien onthulde de heer Peters, de plaquette met opschrift, wat hij voor het Griendtsveenpark betekend en nog lang zal blijven betekenen.peters

Reportage van genodigden voor en tijdens opening

 

27-04-2017 - Voorzitter André is benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau

          andre

Het Bestuur en alle vrijwilige medewerkers feliciteren André met deze benoeming.

==================================================

10-04-2017 - 40 jasjes voor de vrijwilligers van het Griendtsveenpark

Vandaag werden 40 jasjes aangeboden voor de vrijwilligers van het Griendtsveenpark door Harrie Harms van Ben kwijt en Ilco Berends van Assi Safety groep.

jasjes

===================================================

21-02-2017  - Stoelen en stenen via "De Emmense Uitdaging"

           stoelen

De looppaden willen wij rolstoel vriendelijk maken. Hierbij gaan we gebruikte straat stenen gebruiken. Gekregen van de "Emmense Uitdaging" en geleverd door de firma Fuhler.

auto met stenen

================================================

01-01-2017 - Wanneer, opening nieuw gebouwd paviljoen??

Beste site bezoeker: De onderaannemers beginnen de tweede week van januari met de afbouw van het opject. Het is nog moeilijk te plannen wanneer de officiële opening is. Rondom en de ingang over de nieuwe dam, wordt bij een blijvende goede weersomstandigheden gelijk opgepakt. Het reclamebord en de vrijegiftenbus moeten ook bij de nieuw ingang geplaatst worden. In het voorjaar wordt de speelweide ingezaaid. Hierop komen de speeltoestellen voor de allerkleintjes. Alles met elkaar is er nog veel werk te doen.

 

-

©2013 www.griendtsveenpark.nl
Door webmaster vernieuwd 03-12-2017 14:41:17