Nieuwsbrief    2011:

 

 

 

    

 

 

      

 

   
 Kerstdiner : De Noorderbrug en Buurtsupport

21-12-2011

 

Ter afsluiting van het seizoen 2011 voor de dagbesteding - cliŽnten van de Noorderbrug en medewerkers van Buurtsupport en enkele parkcommissieleden een kerstdiner in de parkkantine.                                           Foto's  -  klik hier

 
 Tafeltennis Vereniging "Sla Raak" doneert aan het Griendtsveenpark

  07-09-2011

 

-Het Griendtsveenpark kreeg Ä 396.57 bijgeschreven op haar bankrekening, zijnde een eenmalige donatie.                                                         -De gift is afkomstig van het zichzelf opgeheven Tafeltennis Vereniging "Sla-Raak" uit Weiteveen.                                                                        -Binnen de commissie is al een idee wat voor gereedschap wij met deze donatie gaan vernieuwen.                                                                        -De commissie van het Griendtsveenpark en de dieren bedanken het bestuur van "Sla-Raak" voor hun waardevolle gift, het geld krijgt            - een goede besteding.

 

 

 
 Sabine en Tessa vertegenwoordigden het Griendtsveenpark bij het     jaarlijkse smalspoormuseum weekend.                              21-08-2011
 

Sabine en Tessa Leferink menigmaal actief in en voor het Griendtsveenpark. Wilden ook in dit weekend graag hun steentje bijdragen.

Griendtsveenpark genomineerd door nieuwe SRT fabriek te Schoonebeek          25-01-2011
 

Ruim vijfduizend euro van Stork / SRT - NAM is natuurlijk fantastisch.                     De Firma Stork haalde een bonus binnen vanwege het tijdige opleveren van deze grote bouw klus. En plaatsing van een  wc unit. Welk aangepast zal worden tot een mooi bouwwerk.