Griendtsveenpark.nl

             Vriendenkring van het Griendtsveenpark

-Griendtsveenpark bestaat 32 jaar

Een nieuw paviljoen in het park.
Het Griendtsveenpark heeft een nieuw paviljoen gebouwd. Mede als onderkomen voor cliŽnten van de Noorderbrug, dit zijn mensen met een niet aangeboren beperking, die al geruime tijd in het park werken. Onze oude kantine was veel te klein. In het nieuwe paviljoen kunnen we ook de bezoekers eindelijk even een kopje koffie aanbieden met wat lekkers.
Maar het heeft  in het Amsterdamscheveld ook een functie. Een buurthuis, waar van alles georganiseerd kan worden; een familiebijeenkomst of bijeenkomsten in clubverband alles is te regelen. (Geen horecagelegenheid)

Vanaf 01-01-2015 heeft het park een ANBI statis bij de belastingdienst. Dit houdt in dat giften gegeven aan een instelling die deze status hebben jaarlijks, in mindering gebracht kunnen worden op de belastingaangifte. U kunt daar dus gebruik van maken.
Op onze site kunt u daar alles over terug vinden, zie: www.griendtsveenpark.nl.
Nu staat op ons verlanglijstje het rolstoel en rollator vriendelijk maken van de looppaden. Het streven is het park geheel toegankelijk te maken voor gehandicapten inclusief aangepast toilet.
Dus beste Griendtsveenpark bewonderraar als u nog geen donateur bent maar wel belang heeft om het Griendtsveenpark te ondersteunen dan is dit een unieke gelegenheid. U kunt ons hierin steunen door donateur te worden voor minimaal € 15.- per jaar

Bestuur, Stichting Griendtsveenpark

                               Hieronder het nieuwe paviljoen.paviljoen

-Abonnement: Vriendenkring Griendtsveenpark

Donateur worden kost u op jaarbasis € 15.- Het heeft een looptijd van 1 februari tot 1 februari. Hiervoor wordt aan donateurs een nota gestuurd, als die voldaan is bent u voor het jaar daarop donateur en lid van Vriendenkring Griendtsveenpark. U ondersteunt dan het park, dat kinderen kunnen spelen en dieren kunnen ontmoeten. Dat mensen met een handicap een waardevolle plek wordt geboden met een zinvolle dagbesteding. Waar leerervaringplekken zijn voor jongeren en re-integratie mogelijk wordt in samenwerking met instanties. Maar waar u ook zelf kunt genieten van de rust of een spelletje jeu de boules speelt in het mooie park. 

-Hoe word ik donateur. 

Hieronder is een link naar het invul formulier, waar u zich kan registreren. Ter bevestiging krijgt u een e-mail bericht. In februari van het komende jaar, na het voldoen van de nota, kunt u zich  tot de vriendenkring van het Griendtveenpark rekenen.

- Vult u, uw gegevens hier in.

 Het ingevulde biljet kunt u deponeren in de gele vrijegiften bus of de groene postbus bij de nieuwe park hoofd ingang, of mailen naar;  info@griendtsveenpark.nl                            

                    Bijvoorbaat dank voor uw aanmelding.

 

 

 

 

©2013 www.griendtsveenpark.nl
Door webmaster vernieuwd 04-01-2017 13:06:42