1 september 2018 – jaarmarkt aan de Berkenlaan en in het Griendtsveenpark.

De buurtvereniging De Peel en het Griendtsveenpark kunnen terugkijken naar een zeer geslaagde jaarmarkt. Al vroeg in de morgen liep de Berkenlaan vol met allerlei standhouders. Zowel bewoners al standhouders uit de wijde omgeving toonden hun waar aan het publiek en hoopte uitverkocht huiswaarts te keren. In het Griendtsveenpark kon de innerlijke mens gevoed worden door het horecateam. Voor de kleinere bezoekers was er een springkussen opgesteld, waar grote belangstelling voor was. En natuurlijk volgens al oude traditie stond André Blaauwgeers met zijn team klaar om kleinvee aan de man te brengen.

Dit alles met grote inzet van alle vrijwilligers van het park met als doel om met de opbrengsten het park verder te verfraaien.

En niet te vergeten dat versbakker van Veenen al het brood gesponsord heeft en de fa. LBC handel en verhuur uit Dalerveen de snackwagen, onze dank gaat uit naar beide firma’s.

                   


31 augustus 2018 – Mobifit schenkt rolstoel.

Duofiets afdeling Schoonebeek krijgt van Mobifit een mooie nieuwe rolstoel om te gebruiken in het Griendtsveenpark in Erica. Als het weer het toelaat, wordt er vier of vijf middagen per week door de omgeving gefietst, waarbij ook het Griendtsveenpark wordt bezocht.

We fietsen met inwoners van heel Schoonebeek door het oliegebied of een stukje Duitsland, naar de Schaapskooi in Weiteveen, Bargerveen of het Griendtsveenpark. Er wordt met 41 vrijwilligers en ongeveer 60 deelnemers gefietst. Omdat niet alle deelnemers zo ver kunnen lopen, schenkt Mobifit, met zaken in Schoonoord, Emmen en Assen, de rolstoel om toch van het park te kunnen genieten.

           


19 mei 2018 – Eén jarig bestaan paviljoen.

Tijdens het jubileum van het één jarig bestaan van het park hield de voorzitter André Blaauwgeers en dhr. Kleine, wethouder gemeente Emmen, een toespraak voor de genodigden. Tevens kregen de heren Munneke, Peters en van Veenen voor hun tomeloze inzet, voor het leven de uitzonderlijke titel van beschermheer van het Griendtsveenpark en ontvingen hiervoor een oorkonde en een mooi glasobject van Glasatelier Benedictus.


8 Mei 2018 – RABOBANK clubkas campagne. 

Leden van Rabobank Emmen-Coevorden konden van 31 mei t/m 13 juni 2018 hun stem geven aan Stichting Griendtsveenpark.

 

 

 

Het Griendtsveenpark was goed voor de 1e plaats. Maar liefst 422 stemmen hebben wij mogen ontvangen wat een bedrag heeft opgeleverd van 3.629,20 euro. Met dit bedrag zal de hertenweide opgeknapt worden.

Onze dank gaat uit naar een ieder die op ons gestemd heeft.

De uitslag van de RABO club actie 2018


2 April 2018 – 2e Paas-middag. 

Eieren zoeken in het Griendtsveenpark.

eierenzoeken

Het bestuur heeft zich laten verrassen door de grote opkomst bij het eieren zoeken. Er deden 83 kinderen mee waarvan er 10 kinderen naar huis gingen met een mooie prijs en de rest van de kinderen met een leuke en lekkere troostprijs.
Het bestuur was enorm onder de indruk van de opkomst en heeft daarom besloten dat dit volgend jaar weer georganiseerd gaat worden. Blijf de site in de gaten houden.

27 februari tot 4 maart – Tentoonstelling Corneille

affiche

In het Griendtsveenpark werd een tentoonstelling gehouden over de schilder Corneille. Jan Germers heeft werk van zijn hand verzameld en vond het leuk dat werk aan ons te tonen, een unieke collectie!