Wordt vrijwilliger in het Griendtsveenpark!

Het Griendtsveenpark bestaat al bijna 33 jaar en wordt gerund door uitsluitend vrijwilligers. En omdat het werk op vrijwilligersbasis wordt uitgevoerd ontvangt niemand een salaris. Maar dit betekend niet dat het vrijblijvend is. Er zijn namelijk onderlinge afspraken gemaakt waar wij elkaar en zullen houden, uitzonderingen daar gelaten natuurlijk. Bent u geïnteresseerd geef dat dan door aan ons. Dat kan per mail, per brief, of telefonisch. We nodigen u dan uit voor een gesprek

Donateurs van het Griendtsveenpark worden

Vanaf 01-01-2015 heeft het park een ANBI statis bij de belastingdienst.

Dit houdt in dat giften gegeven aan een instelling die deze status hebben jaarlijks, in mindering gebracht kunnen worden op de belastingaangifte. U kunt hier gebruik van maken wanneer u het park jaarlijks ondersteund met een gift, via de website van de belastingdienst kunt u info verkrijgen.

U wilt donateur worden van het Griendtsveenpark?

Donateur worden kost u op jaarbasis € 15.- Het heeft een looptijd van 1 februari tot 1 februari. Hiervoor wordt aan donateurs een nota gestuurd, als die voldaan is bent u voor het jaar daarop donateur van het Griendtsveenpark. U ondersteunt dan het park, waar kinderen kunnen spelen en de dieren kunnen ontmoeten. Dat mensen met een handicap een waardevolle plek wordt geboden met een zinvolle dagbesteding. Waar leerervaringplekken zijn voor jongeren en re-integratie mogelijk wordt in samenwerking met instanties. Maar waar u ook zelf kunt genieten van de rust of een spelletje jeu de boules speelt in het mooie park.

-Hoe word ik donateur?

Hieronder is een link via ons e-mailadres kunt u zich laten registreren. Ter bevestiging krijgt u een e-mailbericht.

Na het voldoen van de nota kunt u zich tot donateur van het Griendtveenpark rekenen.

– Ja, ik word donateur .