Rabo ClubSupport actie.

Maandag 14 oktober was de bekendmaking van de stemronde van de Rabo ClubSupport actie in het Atlas Theater Emmen.

En dankzij het massaal stemmen door de Rabo leden heeft het Griendtsveenpark de meeste stemmen mogen ontvangen. Wij willen een ieder die zijn stem heeft uitgebracht op het Griendtsveenpark enorm bedanken omdat wij door deze leden een mooi bedrag hebben gewonnen. De bijdrage van Rabo ClubSupport zal benut worden voor de vervanging van het kuikenhok en voor het welzijn van de dieren maar ook in het licht van duurzaamheid is de vervanging noodzakelijk.

Nog geen lid van de Rabo bank maar wel een rekeningnummer bij deze bank ga dan snel via de link “https://www.rabo-clubsupport.nl/” naar de site en zorg dat u volgend jaar mee kunt stemmen.


Griendtsveenpark kreeg verf voor het opknappen van dierenverblijven.

Olijslager Verf bestaat in 2019 65 jaar en de Emmense Uitdaging kreeg in januari een cheque van € 2.500 om daarmee namens Olijslager iets moois te doen voor de samenleving. Olijslager wil met die cheque daarmee maatschappelijke organisaties helpen door verf en hulpmiddelen beschikbaar te stellen, die men zelf niet kan aanschaffen. Olijslager geeft daarmee op een prachtige manier invulling aan een deel van haar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap.

Drie organisaties, Sigrid’s Garden, Omgangshuis Drenthe en Griendtsveenpark maakten dankbaar gebruik van het via de Emmense Uitdaging uitgezette aanbod en de eerste (en meteen grote) overdracht ter waarde van € 2.000 vond plaats aan het Griendtsveenpark, op Erica. Een grote bijdrage, maar toegezegd werd, dat het budget wat zal worden opgerekt, omdat het 3 zulke mooie projecten zijn.

Griendtsveenpark is er alvast heel erg blij mee, want meerdere dierenverblijven zijn inmiddels verweerd en hebben dringend een nieuw verfje nodig. Op 3 oktober, de dag voor Dierendag, kwam Arjan Botter van Olijslager Verf symbolisch de toegezegde verf en verf hulpmiddelen overdragen aan de bestuurders van het park.

Dat gebeurde bij en in het hertenverblijf onder het toeziend ook van “Rudolf”, de man van de roedel . .


 

Jaarmarkt aan de Berkenlaan en in het Griendtsveenpark.

Het ging er dit jaar weer gezellig aan toe tijdens de rommelmarkt en de verkoop in het park van het pluimvee.

Vele goederen zijn naar een andere eigenaar overgegaan waardoor beide partijen tevreden huiswaarts keerden.

In het Griendtsveenpark is in de nacht van vrijdag op zaterdag een jong ezeltje geboren, een merrie. Moeder en veulen maken het goed.

Kom snel een kijkje nemen op het Park om onze kleine aanwinst te bewonderen.

Pasen 2019.

Traditiegetrouw was het weer eieren zoeken op 2e Paasdag en ook dit jaar was het een succes.

In twee leeftijdscategorieën mochten de kinderen de eieren zoeken al waren soms de ouders fanatieker dan hun kroost.

Na afloop was er nog een heuse prijsuitreiking waarna niemand met lege handen naar huis is gegaan.