Wordt vrijwilliger in het Griendtsveenpark!

Het Griendtsveenpark bestaat al bijna 33 jaar en wordt gerund door uitsluitend vrijwilligers. En omdat het werk op vrijwilligersbasis wordt uitgevoerd ontvangt niemand een salaris. Maar dit betekend niet dat het vrijblijvend is. Er zijn namelijk onderlinge afspraken gemaakt waar wij elkaar en zullen houden, uitzonderingen daar gelaten natuurlijk. 

Doet u vrijwilligerswerk voor een stichting met een ANBI status? Als u aan bepaalde voorwaarden voldoet, mag u een bedrag aftrekken als een gewone gift.

Is uw interesse gewekt en wilt u vrijwilliger worden dan kan dit door uw interesse aan te geven en uw persoonlijke gegevens in te vullen en vervolgens op de knop indienen te klikken, wij nemen dan contact met u op.

.

.

.

.

Donateurs van het Griendtsveenpark.

Vanaf 01-01-2015 heeft het park een ANBI statis bij de belastingdienst. Dit houdt in dat giften, gegeven aan een instelling met deze status, jaarlijks in mindering gebracht kunnen worden op de belastingaangifte.
Dus beste Griendtsveenpark bewonderraar als u nog geen donateur bent maar wel belang heeft om het Griendtsveenpark te ondersteunen dan is dit een unieke gelegenheid.

U ondersteunt dan het park, waar de kinderen op allerlei speeltoestellen kunnen spelen en u ondertussen op het overdekte terras of in het paviljoen kunt genieten van een versnapering. Om vervolgens een rondje door het park te lopen op onze verharde paden en daarbij langs de dieren te wandelen.

U kunt ons al steunen vanaf € 15.- per jaar.

Wist u dat Donateurs van een stichting met een ANBI status hun giften kunnen aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Hoe word ik donateur?

Wanneer u onderstaande velden invult en daarna de button “indienen” gebruikt meld u zich aan als donateur. U krijgt dan ter bevestiging een e-mail bericht.