Alle vrijwilligers van het park wensen u en uw naasten een gelukkig en gezond 2023


Sluiting paviljoen winterperiode.

Het paviljoen is tijdens de koude maanden gesloten tot de voorjaarsvakantie in 2023, het park is geopend van 9.30 tot 17.00 uur.


Vervangen speeltoestellen.

Het park blijft vernieuwen en daarom is het plan om in 2023 een groot deel van de speeltoestellen te vervangen achter op het park bij het geitenverblijf.

Om dit plan te realiseren is er een samenwerking met buurtvereniging de Peel (EOP), de Gemeente Emmen en de Provincie. Het park zal ook een financiële bijdrage moeten leveren van ongeveer €10.000 en om dit bedrag bij elkaar te krijgen zijn wij op zoek naar donateurs en sponsoren die een steentje kunnen bijdragen. Voor €20 p/j bent u donateur en voor €100 p/j sponsor met een vermelding op het sponsorbord, bij de ingang van het paviljoen, en een vermelding van uw bedrijfsnaam incl. een link naar de website van uw bedrijf op de website van het park. Het park heeft een AMBI status dus het sponsorbedrag kan gekort worden op de belastingaangifte.

Aanmelden kunt u zich via griendtsveenpark@gmail.com of via de website d.m.v. de buttons op de pagina’s.

Zie hieronder de oude en de nieuwe situatie.


Vrijwilligers gevraagd.

Voor het Griendtsveenpark zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het horecateam willen ondersteunen en dit op de vrijdag of op zaterdag of op zondag. Zodat wij straks, wanneer het paviljoen weer open gaat, iedereen weer kunnen voorzien van een hapje en een drankje. Wanneer je interesse hebt neem dan contact met ons op en het liefst via www.griendtsveenpark@gmail.com
misschien tot later.

Samenwerking park met de Tangenborgh groep.

De samenwerking met de Tangenborgh groep is gestart als zijnde dagbesteding in het paviljoen van het park. Met dagbesteding bieden wij aan bezoekers zinvolle invulling van de dagen en ontlasten we de mantelzorger

Twee dagen in de week op de dinsdag en de vrijdag van 10.00-16.00 uur zal er een dagbesteding zijn voor een groep mensen en wanneer het een succes blijkt kan dit uitgebreid worden tot meer dagen.

De bedoeling is dat bij voldoende animo gestart wordt op 12 januari 2021  (i.v.m. de Corona maatregelen is de startdatum een maand uitgesteld) voor een proefperiode van 3 maanden. Deze dagen kan er gezellig met elkaar gekletst worden, er is ruimte voor een spelletje en er kan gezamenlijk gegeten worden.

Deelnemen?

Om deel te kunnen nemen aan de dagbesteding heeft u een indicatie nodig vanuit de WMO. De Tangenborgh groep kan u desgewenst helpen met deze aanvraag.

Heeft u vragen of belangstelling voor deze dagbesteding neemt u dan contact op met een van de wijkverpleegkundige in de regio:

Regio Schoonebeek: Roelie Heijting (0623797635) of Monica Boer (0622307414)

Regio Nieuw Amsterdam/Erica: Ilse Schuttrups (0682446233) of Lizzy Meijers (0653129261)

Begeleiding.

De dagbesteding wordt altijd begeleid door een professionele zorgmedewerker en daarnaast met vrijwilligers. Mocht u in uw buurt een steentje bij willen dragen door bijvoorbeeld met een bezoeker een wandeling te maken door het park of te ondersteunen bij het voorbereiden van een maaltijd, te helpen bij het knutselen of “gewoon” voor het maken van een praatje, neemt u dan contact op met activiteitenbegeleidster Agnes Booy (0614717057).

Het bestuur van het park en Tangenborgh hopen op een mooie samenwerking binnen het Griendtsveenpark.


 Parkeerbeleid.

Fijn dat u het Griendtsveenpark komt bezoeken maar houd u er rekening mee dat er twee verkeersborden geplaatst zijn langs de weg aan de zijde van het park. Deze borden geven aan dat er aan deze zijde niet geparkeerd mag worden, dit om overlast naar de bewoners te voorkomen. Er is al eerder aangegeven dat achter huisnummer 14 op onze parkeerplaats geparkeerd kan worden, volg de P borden.

De gemeente heeft besloten de parkeerregels te gaan handhaven door extra controle door Boa’s. Wees daarom gewaarschuwd wanneer u uw voertuig fout parkeert de eerste bekeuringen zijn al uitgeschreven. 

     

 

 

 

haan