Toegang gratis:

De toegang tot het park is gratis maar de organisatie en de dieren waarderen het zeer dat na een aangenaam verblijf een vrijwillige bijdrage in de gele donatiekluis bij de in/uitgang wordt gedoneerd, alle kleine beetjes helpen ons om het park verder te verfraaien.

 

 

 

 

Dagje uit naar het Griendtsveenpark.

Het is mogelijk om in het Griendtsveenpark een dagje uit te organiseren, ook voor mensen die niet goed ter been zijn.

Het park beschikt over rolstoelvriendelijke paden en zelfs over een rolstoel die u kunt lenen wanneer deze vrij beschikbaar is, dus u kunt op een comfortabele manier alle dieren van het park bekijken.

Om piekdrukte in het park te voorkomen wordt aanbevolen om bezoeken van bijvoorbeeld scholen en familiefeestjes vroegtijdig te melden.

Er kan in het Paviljoen of op het terras koffie worden gedronken met wat lekkers en er kan ook worden geluncht.

De prijzen zijn zeer schappelijk, voor groepen zijn er verschillende arrangementen beschikbaar.

Wel verzoeken wij u één of twee dagen van te voren door te geven met hoeveel personen u komt en hoe laat u er denkt te zijn.

Dat kan per mail via info-Griendtsveenpark

Openingstijden;

Het park is de gehele week geopend van 9.30 tot 20.00 uur en het paviljoen van 11.00 tot 17.00 uur

Openingstijden Paviljoen:

Seizoen gebonden, voor de openingstijden kunt u kijken onder het tabje “Paviljoen”.

Parkeren:

De parkeerplaats achter het huis aan de Berkenlaan 14 is uitgebreid!!!

Wanneer u een bezoekt brengt aan het park vragen wij u uw auto daar te parkeren om overlast aan de Berkenlaan te voorkomen. De weg moet ten alle tijden vrij blijven voor breed landbouwverkeer en voor hulpdiensten. De P-borden geven aan waar u uw voertuigen kunt parkeren. Mocht de parkeerplaats toch vol zijn dan bestaat de mogelijkheid langs de straat te parkeren maar niet aan de zijde van het park.

Maar wij verzoeken u op en afritten vrij te houden en daarom niet te parkeren of te keren op de opritten van de bewoners maar de straat uit te rijden en rond te rijden via de Griendtsveenstraat.

Huisdieren:

Honden zijn helaas niet toegestaan in het park ook niet aangelijnd, de dieren in het park kunnen n.l. in paniek raken en zich hierdoor verwonden.

Voederen van dieren:

Wilt u er op verdacht zijn om herkauwers (herten/geiten/schapen) geen brood te voeren! Op drukke dagen wordt deze groep dieren snel overvoerd en kunnen deze hoeveelheden niet verteren. De beesten worden hierdoor ziek met een grote kans dat zij overlijden. Groente voeren zoals sla, wortelen, komkommer e.d. is een goed alternatief. Evenals de door ons aangeboden zakjes voer.

Als het paviljoen is geopend wordt u de mogelijkheid geboden om voor 50 eurocent een zakje voer te kopen zodat u de dieren zelf kunt voeren. Wanneer het paviljoen gesloten is bestaat de mogelijkheid om een zakje voer te kopen uit de automaat. Deze automaat bevindt zich aan het openbaar toilet waar u bij het inwerpen van een 50 eurocent munt een zakje voer kunt kopen.

Consumpties:

Wanneer het paviljoen geopend is kunnen er diverse consumpties gekocht worden. Onder het tabje “Paviljoen” ziet u wat er gekocht kan worden en wat de prijzen zijn.

Camerabewaking:

Het park maakt gebruik van beveiligingscamera’s om vast te leggen wat er met name in de nachtelijke uren gebeurt.

Wees u bewust dat deze camera’s op de dag ook aan staan.


Samenwerking:

Tangenborgh

Over Tangenborgh

Wij zijn Tangenborgh, gespecialiseerd in het aanbieden van zorg voor ouderen en gericht op wonen, zorg en welzijn. Wij hebben woonzorglocaties in de gemeenten Borger-Odoorn, Coevorden en Emmen. In en vanuit deze locaties bieden we 24 uur per dag zorg aan in heel Zuidoost-Drenthe. Geworteld in de regio staan we dicht bij de mensen en kennen onze bewoners en klanten en hun wensen. We zijn specialist en generalist tegelijk. Als expert in psychogeriatrie hebben we landelijk de basis gelegd voor een innovatieve zorgaanpak voor dementerenden. Dit levert ons een voorsprong op in onze zorgdienstverlening.

Voor meer informatie zie https://www.tangenborgh.nl/over-tangenborgh/


De Thrianthaschool.

thrianthaschool

De Thriantaschool is een aangepaste openbare school. De leerlingen doen een dag in de week werkervaring op. Ze helpen bij lichte onderhoudswerkzaamheden als onderdeel van hun opleiding.

Voor meer informatie zie www.zml-thriantaschool.nl


Menso leren & werken.

Menso’s ultieme doel is dat iedereen werkt!

Menso stelt jongeren en werkzoekenden in staat zich optimaal te ontwikkelen naar een passende (werk)plek. Dit doen we met persoonlijke aandacht, maatwerkoplossingen en in samenwerking met het onderwijs en werkgevers. Ook zijn we er voor ondernemers die in financiële problemen zijn gekomen.

Voor meer informatie ga naar https://menso-emmen.nl/ 


Op of aanmerkingen over het Griendtsveenpark?

Het bestuur ontvangt graag van u de complimenten maar laat u het ook vooral weten als u iets ziet of verneemt wat u als bezoeker opvalt of misschien heeft u wel een tip. U kunt ons dit melden via info-Griendtsveenpark

Beleid ten aanzien van foto’s gemaakt in het Griendtsveenpark:

Het Bestuur van het Griendtsveenpark is van mening dat u maar ook wij foto’s kunnen nemen van o.a. de dieren in het park en te plaatsen op onze website.

Soms gebeurt het dat er dan tevens derden op de foto staan, dit overkomt u maar ons ook. Mocht u daar een bezwaar tegen hebben, dan kunt u dit melden via info-Griendtsveenpark zodat wij de foto’s eventueel kunnen verwijderen.

Wij zullen tijdens het maken van de foto’s hier zoveel als mogelijk rekening mee houden.


Erkenning SBB:

SBB staat voor Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. SBB is o.a. verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven.

De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit wordt de beroepspraktijkvorming (bpv) genoemd. Erkende leerbedrijven – zowel bedrijven als zzp’ers – zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Sinds 4 oktober 2018 is het Griendtsveenpark erkend door het SBB als leerbedrijf en mogen wij als park mbo-studenten begeleiden in het praktijkgedeelte van hun opleiding.

Wij als park zijn trots op deze erkenning en het mogen begeleiden van de studenten, info kunt u opvragen via info-Griendtsveenpark

 


Stichting Griendtsveenpark heeft een ANBI status.

Wat een ANBI status is leest u via belastingdienst.nl

Balans en Staat van baten en lasten 2023, website

Beleidsplan

standaardform-pubplicht-anbi-algemeen-2023

Waar vindt u het Griendtsveenpark:

Omdat het park op de gemeentegrens ligt van Erica en Schoonebeek aan de Berkenlaan is het aan te bevelen de navigatie in te stellen op Berkenlaan 14 7761PM Schoonebeek.

kaart